Sinulle sopivia valmiita ratkaisuja oman kodin hankintaan

Asunto Oy Kuopion KalliotörmänhelmiKalliotörmänkatu 18, 70840 Kuopio

Asunto Oy Kuopion Kalliotörmänhelmi kohoaa kuopion Saaristokaupungin jylhään rinnemaisemaan upein Kallavesinäkymin. Kohde muodostuu kahdesta kaksikerroksisesta luhtitalosta, sekä yhdestä kaksikerroksisesta rivitalosta, joissa on yhteensä 23 huoneistoa.

Asunnot sekä pihapiiri tarjoavat kokonaisuuden, joka on toimiva ja viihtyisä. Saaristokaupungin vehreys, ulkoilureitit ja erityisesti vesistön läheisyys luovat ainutlaatuisen asuinympäristön. Venesatama tarjoaa veneilijöille suoran yhteyden kauniille Kallavedelle, jonka lukuisilla rannoilla pääset nauttimaan myös kesähelteistä.

Alueella on kuntolatuja, lenkkipolkuja ja lapsia ilahduttavat useat alueen leikkipuistot. Saaristokaupungista löydät myös koulun ja kauppoja, sekä helpot yhteydet Kuopion keskustaan. Aito savolaismaisema ja järvisuomen helmi, Kallavesi, kutsuvat luomaan hetkiä, jotka jäävät elämään, vuodenajasta riippumatta. Kohde valmistui syksyllä 2018.

Asunto Oy Kuopion Kalliotörmänhelmi Kallitörmänkatu 18, 70840 Kuopio
Kohde muodostuu kahdesta kaksikerroksisesta luhtitalosta, sekä yhdestä kaksikerroksisesta rivitalosta. Taloyhtiössä on yhteensä 23 huoneistoa. Ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, tekniset tilat, autohalli ja autokatos sekä -paikat. Rivitalojen huoneistovarastot ovat autohallissa. Yhtiöllä on osakkeina myytäviä autohallipaikkoja 10 kpl ja 4 autokatospaikkaa ja 15 kpl avopaikkaa. Vieraspaikkoja yhtiössä on 2 kpl. Autopaikat on varusteltu lämpöpistokkeilla. Jätehuolto, leikki-, viher- ja liikennealueet, sekä autokatospaikat ja avopaikat toteutetaan asemapiirroksen mukaisesti piha-alueelle.