Crane Hill Group on

Unelmia. Tinkimätöntä ammattitaitoa. Ylpeyttä omasta työstä. Rakkautta rakentamiseen.

Crane Hill Group on perustajarakennuttaja jonka visiona on olla suunnannäyttäjä ja jäänmurtaja joka hakee aktiivisesti uusia toimintatapoja ja ratkaisuja, muuttaakseen myös koko toimialaa asiakaskokemusten parantamisessa.

Jopa elämänmittaiset valinnat, joita asunnonostaja tekee asuntoa hankkiessa, ovat suuressa roolissa koko yhteiskuntamme kehittymisessä. Ja tärkeiden näiden seikkojen huomioiminen tulee heijastua myös koko rakentamisen kulttuurissa sekä infrastruktuurin suunnittelussa ja toteutuksessa – tähän haasteeseen olemme päättäneet tarttua kiinni. Me Crane Hill Groupilla teemme sinulle kodin joka on kokonaisuutena toimiva ja viihtyisä.

Asiakaslähtöisyys

Asiakkaat ohjaavat toimintaa. Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman joustavasti muutos mahdollisuuksia asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja niitä käydään kattavasti läpi jo ostovaiheessa. 

Ympäristöystävällisyys

Rakentaessa pyritään minimoimaan ympäristöä kuormittavat tekijät. Rakennusmateriaalit, lämmitysmuodot, lähituotannon suosiminen ja kierrättäminen. Ekologinen rakentaminen otetaan huomioon jo suunnitteluvaiheessa.

Asenne

Asenteesta meidät tunnetaan ja huomataan. Kaikki toimitusjohtajasta siivoojaan ymmärtävät miksi töitä tehdään ja niitä tehdään suurella sydämellä, koska toteutamme asumisen unelmia. 

Rohkeus

Muutetaan toimialaa ja uskalletaan luoda parempaa työkulttuuria. Haetaan aktiivisesti uusia toimintatapoja ja kehitetään toimintaa.

Asenteesta meidät tunnetaan

Haemme jatkuvasti osaavia

tekijöitä tiimiimme.

Katso avoimet työpaikat